PRESTATIES WAAR WE TROTS OP ZIJN

De Gebr. Maas & Zn. uit Zundert hebben in tientallen jaren een grote reeks aan top prestaties geleverd. Wat er natuurlijk uitspringt zijn de 5 nationale overwinningen die werden behaald op de zwaarste marathon vluchten. De familie Maas is hier trots op en wie weet wat er in de toekomst nog in het verschiet ligt. Aan de passie en gedrevenheid waarmee de duiven elke dag door Carla en Cor worden verzorgd zal het zeker niet liggen. Tel daarbij op de kwaliteit van de duiven en de onmisbare rol van Jacko, die maken de kansen op nieuwe successen zeker mogelijk.

2020

Winnaar geworden van de Internationale Bony Barcelona Cup 2020!

2018

De legendarische duivin Lady Barcelona wint de titel GOUDEN BARCELONA DUIF over de jaren 2016, 2017 & 2018.

2018

De 1e NPO Bordeaux werd gewonnen met onze doffer Carla’s surprise en dit was goed voor de 7e Nationaal.
 

2012

De 5e Nationale overwinning gehaald vanuit Nationaal Narbonne (dv), hiervoor zorgde onze duivin Voske Narbonne!

2019

De 4e Nationale overwinning, en wel op de vlucht Mont de Marsan! Opnieuw met warm weer en kopwind! Het was onze duivin Pia die deze overwinning binnenhaalde!

2006

De 3e Nationale overwinning, en wel op Nationaal Perpignan (dv) hiervoor zorgde onze duivin Corrie een klasse duif die al vele topnoteringen achter haar naam had staan. Deze Perpignan ging ook de boeken in als een zeer zware vlucht!

De grote klapper kwam in 2001!

Toen wonnen we de memorabele vlucht vanuit Nationaal Pau! Tot op heden ten dagen de zwaarste Pau aller tijden met 750 mpm. Onze Armstrong won met bloedheet weer en een straffe Noordoostenwind de 1e Nationaal.

1999

De 1e Nationale overwinning op Bordeaux met onze duivin Janske!

1990

Winnaar van de 5e Nationaal Tarbes.

TELETEXT VERMELDINGEN